Monitorizăm integritatea persoanelor cu funcţii publice

Monitorizăm integritatea persoanelor cu funcţii publice
Monitorizăm activitatea ANI

Comisia Naţională de Integritate (CNI) are drept obiectiv implementarea mecanismului de verificare şi de control al declaraţiilor cu privire la venituri şi proprietate ale persoanelor care deţin o funcţie de demnitate publică

//...
Oleg Melniciuc
președintele Judecătoriei sectorului Râșcani

O investigație a jurnaliștilor de la Ziarul de Gardă arată că mama, pensionară în vârstă de 76 de ani, a magistratului Oleg Melniciuc locuiește într-un sat din Drochia, dar deține mai multe imobile în Chișinău, a căror valoare cadastrală depășește 4 milioane de lei. Este vorba despre 3 spații nelocative și un teren.

Întrebat de jurnaliști dacă aceste imobile ar putea fi ale sale, însă le-a trecut intenționat în acte pe numele mamei, președintele Judecătoriei sectorului Râșcani a răspuns: ”Pe cine sunt scrise, aceluia aparţin. Ele nicidecum nu se vând. Eu dacă aveam legătură cu ele, le cumpăram demult şi le înscriam pe mine”.

Potrivit declarației de avere, Oleg Melniciuc deține o casă în Chișinău evaluată cadastral la peste 2 milioane de euro.

 

alex

05.10.2014
10:27
las-sa demonstreze din ce venit si-a procurat toate acestea, inclusiv ce apartine mamei sale. Dar nu cred ca va fi facut. Avem nevoie de lustratie,lustratie si iarasi lustratie!

Adaugă Comentariu

Capcha, click for reload


Top demnitari cu probleme

Iacob Stegărescu
Șef al Secției Construcții Telenești
Ilan Șor
Primar al orașului Orhei
Vasile Ozun
Primar al comunei Bogzești
Proiectul „www.moldovacurata.md - platformă on-line la tema integrităţii persoanelor cu funcţii publice” este realizat de Asociaţia Presei Independente (API) cu suportul financiar al Fundaţiei Soros-Moldova
Copyright © 2013 Moldova Curată. Toate Drepturile rezervate.