Dezbaterea publică „Accesul publicului la declaraţiile de avere şi proprietăţi în reţeaua internet: contradicţii legale şi modalităţi de soluţionare”

Arhiva 30 octombrie 2013 323
Logo MoldovaCurata

Dezbaterea publicăAccesul publicului la declaraţiile de venit şi proprietăţi în reţeaua internet: contradicţii legale şi modalităţi de soluţionare”, eveniment organizat de Asociaţia Presei Independente (API) şi portalul www.moldovacurata.md  pe data de 30 octombrie 2013. La întâlnire sunt invitaţi lideri de opinie, experţi anticorupţie, reprezentanţi ai Cancelariei de Stat, Comisiei Naţionale de Integritate (CNI), jurnalişti etc.Dezbaterea va fi axată pe elucidarea contradicţiilor din legislaţie referitor la plasarea declaraţiilor de venit şi proprietăţi pe site-urile administraţiei publice centrale şi locale, monitorizarea executării legislaţiei privind paginile oficiale ale autorităţilor administraţiei publice în reţeaua Internet, modalităţi de eficientizare a mecanismelor care asigură accesul publicului la declaraţiile demnitarilor/funcţionarilor.

Evenimentul va avea loc miercuri,  30 octombrie 2013, la ora 15:00, în "Sala mare", etajul 1, a Hotelului Jolly Alon (str. Maria Cebotari 37).

Pentru alte informaţii contactaţi:

API – Ion Mazur,

ion.mazur@api.md;

tel.: 022/220996,

GSM 068 983 983

Rodica Malic,

rmalic@api.md,

tel.: 022/220995.Preluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Arhiva

Profil candidat: Inga Grigoriu

Integritatea în activitatea politică

19 ianuarie 2019
367
Arhiva

Regulamentul de alegere a conducerii ANI – contestat de...

Mai multe organizații neguvernamentale atenționează că regulamentul elaborat de Consiliul de Integritate pentru selectarea președintelui și vice-președintelui Autorității Naționale de Integritate conține imprecizii și necesită a fi îmbunătățit. De asemenea, în unele cazuri, regulamentul depășește cadrul legal existent, consideră experții.

31 ianuarie 2017
332
Arhiva

Profil candidat: Alexandru Cauia

Integritatea în activitatea politică

27 ianuarie 2019
903
Arhiva

Invitație la masa rotundă „Legea privind liberalizarea...

Asociaţia Presei Independente (API) şi portalul www.moldovacurata.md vă invită la masa rotundă „Legea privind liberalizarea capitalului: efecte economice și fiscale vs pericole de subminare a eforturilor anticorupție”, care va avea loc joi, 22 decembrie 2016, în sala de conferinţe a Hotelului „Jazz”.

20 decembrie 2016
300