Profil electoral: Mihail Bondari, candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar al comunei Coșnița, raionul Dubăsari

Dubăsari 19 octombrie 2019 1091

Mihail Bondari este candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar al comunei Coșnița, raionul Dubăsari. Bondari are 30 de ani și este absolvent al Universității Agrare din Chișinău. Candidatul se află la prima experiență politică și nu a deținut funcții publice.Mihail Bondari a raportat pentru anii 2017-2018 venituri salariale de 40 de mii de lei, fiind angajat la SRL Bond Cons, firmă care aparține fratelui său. Acesta deține un magazin de materiale de construcții în localitate. În perioada anilor 2010-2018, Mihail Bondari a devenit proprietarul mai multor terenuri cu destinație agricolă, cu suprafața totală de 5 hectare.

Acesta a mai raportat un automobil de model Toyota, fabricat în 2009, pentru care ar fi achitat în 2017 suma de zece mii de lei. Candidatul nu deține în proprietate o locuință proprie.

Nu există informații privind tragerea la răspundere penală sau contravențională a candidatului.

Acest articol apare în cadrul campaniei Promovarea votului informat şi conștient la alegerile locale generale 2019, implementat de CIJM şi API, cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare. Acțiunile întreprinse în cadrul proiectului țin de responsabilitatea implementatorilor și nu reflectă neapărat poziția Fundației Soros-Moldova.Preluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Dubăsari

Profil electoral: Alexei Gafeli, candidatul PSRM pentru...

Alexei Gafeli este candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al comunei Coșnița, raionul Dubăsari. Acesta candidează pentru al doilea mandat. Înainte de a deveni primar Gafeli a activat într-un ONG.

19 octombrie 2019
1680