Profil electoral: Nicolae Cociu, candidatul PSRM la funcția de primar al orașului Nisporeni

Nisporeni 19 octombrie 2019 1232

Antrenorul Nicolae Cociu este candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al orașului Nisporeni.Cociu este antrenor de motociclism de profesie. De 35 de ani se ocupă de dezvoltarea motociclismului în Moldova. Cociu a fost organizatorul Campionatului Național de Motocross, sub patronajul președintelui Igor Dodon. Este fondatorul Asociației Obștești Clubul de Motociclism Enduro Cross din Nisporeni. A înființat două companii - Enduro SRL și Enduro Comp-Gaz SRL.

În declarația de avere și interese personale pentru 2017-2018, prezentată la Consiliul Electoral de Circumscripție Nisporeni, Cociu a declarat venituri de 96 de mii de lei, obținute de el și soția sa de la firmele Enduro SRL, respectiv Enduro Comp-Gaz SRL. Candidatul socialiștilor a mai trecut pe hârtie un teren agricol de 5,8 hectare, două apartamente, de 38,6, respectiv 48,7 metri pătrați și un depozit de 900 de metri pătrați. Cociu a mai declarat o semiremorcă și un Mercedes.

Sursa: Anticorupție.md

Acest articol apare în cadrul campaniei Promovarea votului informat şi conștient la alegerile locale generale 2019, implementat de CIJM şi API, cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare. Acțiunile întreprinse în cadrul proiectului țin de responsabilitatea implementatorilor și nu reflectă neapărat poziția Fundației Soros-Moldova.Preluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Nisporeni

Profil electoral: Ion Țugulea, candidatul PCRM la șefia...

Consilierul raional Ion Țugulea este candidatul Partidului Comuniștilor la funcția de primar al orașului Nisporeni.

19 octombrie 2019
1033