CANDIDAT: Carolina Popova, PSRM

Taraclia 19 octombrie 2019 1172

Carolina Popova are 32 de ani și candidează la funcția de primar al orașului Taraclia din partea Partidului Socialiștilor. Este șefa secției vânzări a Intreprinderii municipale ”Apă-Canal” Taraclia. Lucrează la această intreprindere de 12 ani. A absolvit in anul 2009 Universitatea Agrară, Facultatea Bănci și Finanțe. Din anul 2016 studiază și Dreptul la Universitatea din Comrat.La una dintre dezbaterile electorale, candidata a spus că ea va fi ajutată de deputații socialiști să aplice proiectele in Taraclia.

Integritatea in gestionarea averii si intereselor

Potrivit portalului tuk.md, care citează declarația de venituri a candidatei, depusă la Consiliul Electoral de Circumscripție Taraclia, Carolina Popov a avut in ultimii doi ani un salariu de 139,5 mii de lei din activitatea la ”Apă-Canal”. In anul 2018 familia a cumpărat 10 terenuri agricole, cu suprafața totală de 7,72 de hectare, care au costat in jur de 95 de mii de lei.

Impreună cu soțul, candidata deține două apartamente, unul de 36 m.p. și altul de 47 m.p. O locuință a fost cumpărată in anul 2012, iar alta – anul trecut. In anul 2015 familia și-a procurat un autoturis, Renault Clio fabricat ina nul 2005, cu suma de 40 de mii de lei.

Integritatea în gestionarea funcției publice și cazier judiciar

Irina Dvorjanscaia nu a deținut funcții publice. Nu există informații despre eventuale antecedente penale sau contravenționale ale candidatei.

Acest articol apare în cadrul proiectului Promovarea votului informat şi conștient la alegerile locale generale 2019”, implementat de API cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare. Acțiunile întreprinse în cadrul proiectului țin de responsabilitatea implementatorilor și nu reflectă neapărat poziția Fundației Soros-Moldova.Preluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Taraclia

Candidat: Serghei Filipov, PCRM

Serghei Filipov, 54 de ani, de profesie medic, este actualul primar al orașului Taraclia. El exercită această funcție din anul 2011. Atunci a candidat pe listele Partidului Comuniștilor. La al doilea mandat, in 2015, a candidat independent, intrucât părăsise formațiunea, nemulțumit că deputații comuniști formaseră o coaliție neformală cu PDM. Ulterior, in decembrie 2016, el a revenit in partid, fiind ales prim-secretar al organizației PCRM Taraclia.

16 octombrie 2019
1123
Taraclia

Candidat Veaceslav Lupov, Partidul Șor

Veaceslav Lupov are 40 de ani și este om de afaceri, proprietar al ”Depozitmol” SRL. Locuiește in Chișinău. Candidează la funcția de primar al orașului Taraclia. De profesie este economist, a absolvit in anul 2016 Universitatea Slavonă din Chișinau

17 octombrie 2019
1319