Candidat: Stela Onuțu, PN

Glodeni 18 octombrie 2019 1373

Tot cu formațiunea condusă de Renato Usatâi a candidat și la alegerile parlamentare din februarie 2019, insa nu a devenit deputata, dar și la cele de pe 30 noiembrie 2014, doar că formațiunea a fost atunci exclusă din competiția electorală.Candidata a fost membră a Partidului Comuniștilor, la care a aderat în 2006. Ea a declarat anterior pentru Moldova Curată că ar fi fost determinată să se înscrie în partid ca să poată fi angajată la serviciu. ”Am fost membră aproximativ un an. Nu am fost un membru activ, ci doar pe foaie”, a explicat Stela Onuțu.

Candidata, potrivit datelor de pe pagina web a Primăriei Glodeni, a lucrat, până a ajunge primar, din 2006 până in 2015 specialist principal la secția calcul și drepturi plătite de la bugetul de Stat a Casei Teritoriale de asigurări sociale, iar inainte de asta a activat, timp de doi ani, 200-2006, in funcția de specialist în probleme judiciare a întreprinderii Moldselihoztehnica.

În declarația sa depusă atunci când a candidat prima dată, in anul 2015, la Consiliul Electoral de Circumscripție Glodeni, Stela Onuțu declara veniturile sale și pe cele ale soțului, inclusiv bunurile inregistrate pe nuemle acestuia.- un apartament de 69 de metri pătrați în orașul Glodeni, un spațiu comercial de 55 de metri pătrați în satul Camenca și două automobile – Dacia Logan și VAZ.

Acest articol apare în cadrul proiectului „Promovarea votului informat şi conștient la alegerile locale generale 2019”, implementat de API cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare. Acțiunile întreprinse în cadrul proiectului țin de responsabilitatea implementatorilor și nu reflectă neapărat poziția Fundației SorosPreluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Glodeni

Candidat: Ruslan Bernic, PSRM

Ruslan Bernic are 53 de ani și de meserie este agronom și jurist și candidează la funcția de primar al orașului Glodeni. In ultimii cinci ani candidatul nu s-a aflat in țară, muncind in Federația Rusă. Nu este membru al niciunui partid, dar spune că este susținut de socialiști la funcția de primar al orașului Glodeni.

17 octombrie 2019
1244
Glodeni

CANDIDAT: IRINA DVORJANSCAIA, PARTIDUL ȘOR

Irina Dvorjanscaia,  54 de ani, este femeie de afaceri. S-a născut și a studiat la Glodeni, la liceul de limba rusă Nicolai Tolsoi. A absolvit Universitatea Pedagogică de Stat ”Alecu Russo” din Bălți, timp de 13 ani a lucrat profesoară, apoi și-a deschis o afacere – un magazin de produse cosmetice.

18 octombrie 2019
1233