Profil electoral: Serghei Rubțov, candidatul PCRM la funcția de primar al municipiului Bălți

Bălți 20 octombrie 2019 1050

Juristul Serghei Rubțov este candidatul Partidului Comuniștilor la funcția de primar al municipiului Bălți.În prezent este prim-secretar al comitetului municipal PCRM Bălți. Rubțov a făcut parte din fracțiunea PCRM din cadrul Consiliului Municipal Bălți, în perioada 2011-2015. El și-a încercat norocul și la alegerile parlamentare, din 24 februarie. A candidat în circumscripția nr. 10, Bălți. A ocupat însă ultimul loc, cu doar 2,64% din numărul total de voturi valabil exprimate.

Pe portalul Autorității Naționale de Integritate este disponibilă o singură declarație de avere completată de Serghei Rubțov, cea pentru 2012. Atunci candidatul raporta venituri de 70 de mii de lei, un teren agricol de șase ari, un apartament de 66,9 metri pătrați, în valoare de 136 de mii de lei, o vilă și două automobile - un Mitsubishi cumpărat în 2007 cu doar 20 de mii de lei și un Peugeot achiziționat în 2009 cu 50 de mii de lei.

În declarația de avere și interese personale pentru 2017-2018, pe care a prezentat-o la Consiliul Electoral de Circumscripție Bălți, Rubțov a raportat venituri de 192 de mii de lei. El a mai trecut pe hârtie șase terenuri, un apartament de 50 de metri pătrați în folosință, o jumătate dintr-un apartament de 69,3 metri pătrați, o vilă, trei construcții și un garaj de 27,3 metri pătrați. Comunistul mai are în proprietate un Peugeot cumpărat în 2009.

Serghei Rubțov a făcut donații pentru PCRM în două rânduri. La alegerile parlamentare din 2014 a donat partidului din care face parte 10 mii de lei. Și la scrutinul din iunie 2015 a dăruit 10 mii de lei Partidului Comuniștilor în campania electorală.

anticoruptie.mdPreluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Bălți

Profil electoral: Ghenadii Formaniuc, candidatul Partid...

Ghenadii Formaniuc este candidatul Partidului Șor la funcția de primar al municipiului Bălți.

20 octombrie 2019
1169
Bălți

Profil electoral: Pelagheia Balțat, candidata PDM pentr...

Pelagheia Balțat este candidata Partidului Democrat pentru funcția de primar al satului Elizaveta, municipiul Bălți. Aceasta candidează pentru al treilea mandat.

20 octombrie 2019
1238
Bălți

Profil electoral: Valeriu Tăbîrță, candidatul Blocului...

Valeriu Tăbîrță este candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar al satului  Elizaveta, municipiul Bălți. Acesta se află la prima experiență politică.

20 octombrie 2019
1083
Bălți

Profil electoral: Boris Marcoci, candidatul Blocului el...

Consilierul municipal Boris Marcoci este candidatul Blocului electoral ACUM Platforma DA și PAS la funcția de primar al municipiului Bălți. În 2011, în urma alegerilor locale generale, a acces în Consiliul Municipal Bălți, pe listele Partidului Liberal Democrat din Moldova. Și-a păstrat mandatul de consilier municipal și după alegerile din iunie 2015, tot din partea PLDM.

20 octombrie 2019
1660
Bălți

Profil electoral: Alexandru Tudor, candidatul PSRM pent...

Alexandru Tudor este candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al satului  Elizaveta, municipiul Bălți. Acesta se află la prima experiență politică.

20 octombrie 2019
1102
Bălți

Sergiu Mihailov este candidatul Partidului Democrat la...

În prezent este angajat al Agenției Servicii Publice. Anterior a fost consilier municipal. Astfel, după scrutinul din 2007, a acces în Consiliul Municipal Bălți pe listele PCRM. Și-a păstrat mandatul și după alegerile locale generale din 2011.

20 octombrie 2019
1674