Sergiu Mihailov este candidatul Partidului Democrat la funcția de primar al municipiului Bălți.

Bălți 20 octombrie 2019 698

În prezent este angajat al Agenției Servicii Publice. Anterior a fost consilier municipal. Astfel, după scrutinul din 2007, a acces în Consiliul Municipal Bălți pe listele PCRM. Și-a păstrat mandatul și după alegerile locale generale din 2011.În declarația de avere și interese personale pentru 2017-2018, pe care a prezentat-o la Consiliul Electoral de Circumscripție Bălți, Mihailov a raportat venituri de 548 de mii de lei. El a mai trecut pe hârtie două terenuri, două apartamente, de 77,1, respectiv 30 de metri pătrați și un garaj de 22 de metri pătrați. Valoarea totală a imobilelor se cifrează la 369 de mii de lei.

Nu are antecedente penale, contravenționale sau administrative.

Anticorupție.md Preluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Bălți

Profil electoral: Valeriu Tăbîrță, candidatul Blocului...

Valeriu Tăbîrță este candidatul Blocului ACUM pentru funcția de primar al satului  Elizaveta, municipiul Bălți. Acesta se află la prima experiență politică.

20 octombrie 2019
407
Bălți

Profil electoral: Ghenadii Formaniuc, candidatul Partid...

Ghenadii Formaniuc este candidatul Partidului Șor la funcția de primar al municipiului Bălți.

20 octombrie 2019
442
Bălți

Profil electoral: Alexandru Tudor, candidatul PSRM pent...

Alexandru Tudor este candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al satului  Elizaveta, municipiul Bălți. Acesta se află la prima experiență politică.

20 octombrie 2019
464
Bălți

Sergiu Mihailov este candidatul Partidului Democrat la...

În prezent este angajat al Agenției Servicii Publice. Anterior a fost consilier municipal. Astfel, după scrutinul din 2007, a acces în Consiliul Municipal Bălți pe listele PCRM. Și-a păstrat mandatul și după alegerile locale generale din 2011.

20 octombrie 2019
699