Profil electoral: Sergiu Tomșa, candidatul PPPN pentru funcția de primar al orașului Leova

Leova 19 octombrie 2019 1092

Sergiu Tomșa este candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al orașului Leova. Tomşa este pensionar al fostului serviciu de grăniceri, unde a lucrat până în anul 2010.Prima experiență politică a avut-o la alegerile locale din 2015, când a câştigat două mandate de consilier: în Consiliul raional Leova și în Consiliul orășenesc Leova.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2018, singurul venit al candidatului în anul respectiv a fost pensia de 49944 de lei și îndemnizațiile de consilier care au constituit 5348 de lei.

Candidatul mai declară în proprietate un automobil de model FORD MONDEO, produs în 1998, pe care l-a procurat în 2014 cu 10 mii de lei.

În declarație nu există înscrisuri despre bunurile imobile. Sergiu Tomșa ne-a declarat la telefon că deține o cotă parte dintr-un spațiu locativ. „Am fost un om al statului și nu am avut timp să-mi fac averi”, ne-a declarat candidatul PPPN.

Sursa: Anticorupție.md

Acest articol apare în cadrul campaniei Promovarea votului informat şi conștient la alegerile locale generale 2019, implementat de CIJM şi API, cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare. Acțiunile întreprinse în cadrul proiectului țin de responsabilitatea implementatorilor și nu reflectă neapărat poziția Fundației Soros-Moldova.Preluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Leova

Profil electoral: Alexandru Bujorean, candidatul PLDM l...

Alexandru Bujorean este candidatul propus de Partidul Liiberal Democrat la şefia primăriei Leova.

19 octombrie 2019
2180
Leova

Profil electoral: Vadim Cioric, candidatul PDM pentru f...

Vadim Cioric este candidatul Partidului Democrat pentru funcția de primar al orașului Leova.

19 octombrie 2019
1428
Leova

Profil electoral: Aliona Briceag, candidata PSRM pentru...

Aliona Briceag este candidata Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al orașului Leova.

19 octombrie 2019
1387