Profil electoral: Vadim Cioric, candidatul PDM pentru funcția de primar al orașului Leova

Leova 19 octombrie 2019 1404

Vadim Cioric este candidatul Partidului Democrat pentru funcția de primar al orașului Leova.Vadim Cioric a lucrat o perioadă polițist la Leova, fiind avansat până la funcția de șef al Serviciului Securitate Publică. Din 10 noiembrie 2017, deține funcția de șef al Inspecției Ecologice din Leova.

Potrivit declarației de avere pentru anul 2018, singurul venit al candidatului în acest an a fost salariul de 81379 de lei. Soția sa a indicat un salariu de doar 16376 de lei pentru anul 2018. 

Familia nu dispune de imobile sau terenuri în proprietate. Singura avere a familiei Cioric este un camion de model DAF, produs în 1998, pe care Vadim Cioric l-a procurat în 2016 cu 58 de mii de lei. Vadim Cioric mai declară că i-a împrumutat în 2014 Danielei Cioric o sută de mii de lei, cu rata dobânzii de 14 la sută, datorie scadentă în 2020.

La 31 mai 2019, Vadim Cioric a vizitat două școli din raionul Leova, iar în timpul careului a donat Enciclopedia Păsările din partea Inspecției ecologice Leova.

Nu există informații despre tragerea la răspundere penală sau contravențională a candidatului.

Sursa: Anticorupție.md

Acest articol apare în cadrul campaniei Promovarea votului informat şi conștient la alegerile locale generale 2019, implementat de CIJM şi API, cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare. Acțiunile întreprinse în cadrul proiectului țin de responsabilitatea implementatorilor și nu reflectă neapărat poziția Fundației Soros-Moldova.Preluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Leova

Profil electoral: Aliona Briceag, candidata PSRM pentru...

Aliona Briceag este candidata Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar al orașului Leova.

19 octombrie 2019
1363
Leova

Profil electoral: Alexandru Bujorean, candidatul PLDM l...

Alexandru Bujorean este candidatul propus de Partidul Liiberal Democrat la şefia primăriei Leova.

19 octombrie 2019
2141
Leova

Profil electoral: Sergiu Tomșa, candidatul PPPN pentru...

Sergiu Tomșa este candidatul Partidului Nostru pentru funcția de primar al orașului Leova. Tomşa este pensionar al fostului serviciu de grăniceri, unde a lucrat până în anul 2010.

19 octombrie 2019
1075