Profil electoral: Stanislav Pavliuc, candidatul PDM pentru funcția de primar al orașului Briceni

Briceni 19 octombrie 2019 981

Stanislav Pavliuc este candidatul Partidului Democrat  pentru funcția de primar al orașului Briceni.În vara anului 2015 a candidat pentru funcția de consilier al orașului Briceni din partea democraţilor, dar a obţinut mandatul abia la 8 decembrie 2015, când predecesorii săi de pe lista PDM, Gnatiuc Mihail, Rața Cristina și Bodrug Vladislav au renunțat la mandate.

Potrivit Declarației de avere și Interese Personale semnată de Pavliuc pentru anul 2018, acesta a avut pentru anul respectiv venituri de doar 1800 de lei din îndemnizația de consilier. Candidatul nu a declarat două firme înregistrate pe numele soției sale, Irina Pavliuc, dintre care una, Tehmari Grup, are adresa juridică în Chișinău. Candidatul a indicat în document că soția sa a avut anul trecut venituri de 31,9 mii lei de la Tehmari Grup.

Stanislav Pavliuc a mai raportat un spațiu comercial cu suprafața de 41,9 mii metri pătrați, evaluat la 200 de mii de lei, și un apartament de 28,7 metri pătrați.

Familia deține în proprietate două mașini, un Volkswagen Passat, fabricat în 2007, pe care l-a procurat în 2017 cu 10 mii de lei, și un Lexus produs în 2012, procurat în 2018 cu 200 de mii de lei.  În 2018, Pavliuc a luat un credit de 105 mii de lei, cu rata anuală a dobânzii de 17 la sută, scadent în 2019. Judecând după veniturile raportate în Declarație, Stanislav Pavliuc nu a avut mijloace suficiente pentru rambursarea datoriei.

Sursa: Anticorupție.md

Acest articol apare în cadrul campaniei Promovarea votului informat şi conștient la alegerile locale generale 2019, implementat de CIJM şi API, cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare. Acțiunile întreprinse în cadrul proiectului țin de responsabilitatea implementatorilor și nu reflectă neapărat poziția Fundației Soros-Moldova.Preluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Briceni

Profil electoral: Valeriu Gorobeț, candidatul Blocului...

Valeriu Gorobeț, candidatul Blocului ACUM  pentru funcția de primar al orașului Briceni, deține o afacere în agricultură. Gorobeț este președintele organizației teritoriale a Platformei DA și candidează pentru prima dată la o funcție publică.

19 octombrie 2019
964
Briceni

Profil electoral: Vitali Gorodinschi, candidatul PSRM p...

Vitali Gorodinschi, primarul oraşului Briceni, candidează din partea PSRM pentru un nou mandat.

19 octombrie 2019
1337
Briceni

Profil electoral: Vasilii Petrașișin, candidatul Partid...

Vasilii Petrașișin este candidatul Partidului Șor pentru funcția de primar al orașului Briceni.

19 octombrie 2019
1103