Profil electoral: Ivan Trandafilov, candidatul PSRM la funcția de primar al satului Avdarma, UTA Găgăuzia

Comrat 20 octombrie 2019 1129

Ivan Trandafilov este candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al satului Avdarma din UTA Găgăuzia.Trandafilov este pădurar, fiind angajatul Întreprinderii de Stat pentru Silvicultură Comrat. Potrivit site-ului avdarma1563.md, candidatul PSRM are studii medii speciale, de profesie este mecanic.

Socialistul s-a implicat și anterior în politică. În 2015, după alegerile locale generale a acces în Consiliul Local Avdarma. De asemenea, a candidat, în 2016, la funcția de deputat în Adunarea Populară a Găgăuziei.

În declarația de avere din 2016 a indicat venituri de 35 de mii de lei, opt terenuri agricole cu suprafața totală de circa trei hectare, un teren intravilan de opt ari și unul extravilan de 42 de ari, o casă de locuit de 108 metri pătrați, precum și două automobile - un Ford cumpărat în 2009 și un BMW achiziționat în 2016. Trandafilov nu indică valoarea niciunuia dintre bunurile sale. Venituri de 64 de mii a raportat candidatul în 2017, iar în 2018 - 77 de mii, celelalte informații despre bunurile sale rămânând aceleași.

Nu are antecedente penale, contravenționale sau administrative.

Sursa: Anticoruptie.md

Acest articol apare în cadrul campaniei Promovarea votului informat şi conștient la alegerile locale generale 2019, implementat de CIJM şi API, cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare.Preluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Comrat

Profil electoral: Alexandr Dinjos, candidat independent...

Alexandr Dinjos candidează independent la șefia primăriei din satul Avdarma, UTA Găgăuzia.

19 octombrie 2019
1122
Comrat

Candidat: Serghei Anastasov, PSRM

Serghei Anastasov, candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) la funcția de primar al orașului Comrat, deține funcția de primar în exercițiu al orașului. A câștigat alegerile locale din 2015 din partea „Partidului Nostru”, în turul doi învingându-l pe Nicolai Dudoglo, care a candidat independent.

08 octombrie 2019
1648
Comrat

Candidat: Galina Chireacova, Partidul Șor

Galina Chireacova (60 de ani), candidata Partidului „Șor” la funcția de primar al municipiul Comrat, este „manager de produse”, conform informațiilor indicate în documentul depus de ea la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorală (CECE) Comrat. Chireacova locuiește în orașul Comrat și nu a fost implicată anterior în activități politice. Vorbește exclusiv în limba rusă.

08 octombrie 2019
1101
Comrat

Profil electoral: Raisa Iazadji, candidata Partidului Ș...

Raisa Iazadji este candidata Partidului Șor la șefia primăriei din satul Avdarma, UTA Găgăuzia.

19 octombrie 2019
1098