Profil electoral: Raisa Iazadji, candidata Partidului Șor la funcția de primar al satului Avdarma, UTA Găgăuzia

Comrat 19 octombrie 2019 1048

Raisa Iazadji este candidata Partidului Șor la șefia primăriei din satul Avdarma, UTA Găgăuzia.Potrivit site-ului avdarma1563.md, Raisa Iazadji are 31 de ani, studii medii incomplete și activează în calitate de măturătoare la grădinița din Avdarma.

În declarația de avere și interese personale prezentată la Consiliul Electoral de Circumscripție Avdarma, Raisa Iazadji nu a indicat niciun venit oficial, nicio locuință, niciun teren, niciun automobil și nicio afacere înregistrată pe numele său.

Nu au fost semnalate cazuri de corupție în care ar fi fost implicată Raisa Iazadji. Nu are antecedente penale, contravenționale sau administrative.

Sursa: Anticoruptie.md

Acest articol apare în cadrul campaniei Promovarea votului informat şi conștient la alegerile locale generale 2019, implementat de CIJM şi API, cu susținerea financiară a Fundației Soros-Moldova/Departamentul Buna Guvernare.Preluarea textelor de pe pagina www.MoldovaCurata.md se realizează în limita maximă de 500 de semne. În mod obligatoriu, în cazul paginilor web (portaluri, agentii, instituţii media sau bloguri) trebuie indicat şi linkul direct la articolul preluat din www.MoldovaCurata.md Instituţiile de presa care preiau articole sau imagini pentru emisiuni TV sau radio, vor cita sursa, iar ediţiile tipărite vor indica sursa şi autorul informaţiei. Preluarea integrală se poate realiza doar în condiţiile unui acord prealabil cu redacţia.

Aici așteptăm comentariul tău!

Adaugă comentariu

Articole relaționate:

Comrat

Profil electoral: Ivan Trandafilov, candidatul PSRM la...

Ivan Trandafilov este candidatul Partidului Socialiștilor la funcția de primar al satului Avdarma din UTA Găgăuzia.

20 octombrie 2019
1072
Comrat

Candidat: Galina Chireacova, Partidul Șor

Galina Chireacova (60 de ani), candidata Partidului „Șor” la funcția de primar al municipiul Comrat, este „manager de produse”, conform informațiilor indicate în documentul depus de ea la Consiliul Electoral al Circumscripției Electorală (CECE) Comrat. Chireacova locuiește în orașul Comrat și nu a fost implicată anterior în activități politice. Vorbește exclusiv în limba rusă.

08 octombrie 2019
1044
Comrat

Candidat: Serghei Anastasov, PSRM

Serghei Anastasov, candidatul Partidului Socialiștilor din R. Moldova (PSRM) la funcția de primar al orașului Comrat, deține funcția de primar în exercițiu al orașului. A câștigat alegerile locale din 2015 din partea „Partidului Nostru”, în turul doi învingându-l pe Nicolai Dudoglo, care a candidat independent.

08 octombrie 2019
1523
Comrat

Profil electoral: Alexandr Dinjos, candidat independent...

Alexandr Dinjos candidează independent la șefia primăriei din satul Avdarma, UTA Găgăuzia.

19 octombrie 2019
1070